Polar vortex

Jag vet att jag skrev för några dagar sedan att jag skiter i hur vädret är, men jag har aldrig varit med om att fyra grader känns så svinigt kalla. Kanske är det för att man har förväntningar och packning för ett helt annat klimat än vad Florida bjussar på just nu. Träningen igår fick genomföras med i princip hela resväskans innehåll på kroppen, i ett litet hörn utanför gymmet där solens strålar nästan värmde och där isvindarna inte kom åt oss. Passet var det första med spikskor på ungefär ett och ett halvt år, så det var en liten högtidsstund måste jag säga. Jag gjorde åtta stycken starter från block där jag tryckte på de första två tre stegen i accelerationen och sedan "löpte ut". Att ha spikskor på fötterna gör en enorm skillnad i känslan. Från att känna sig som en svampig New York-taxi till en liten gokart ungefär. 

Tack för alla snälla peppande kommentarer jag har fått efter förra inlägget. Mysigt och härligt ända in i hjärtat!

God natt

 

Mitt lilla crew på träningen. Det ser ut som att de njuter i solen, men det är RYSSKYLA, så det gör de inte.

Mitt lilla crew på träningen. Det ser ut som att de njuter i solen, men det är RYSSKYLA, så det gör de inte.

Testar om det fanns nåt krut i benen. Det fanns det.

Testar om det fanns nåt krut i benen. Det fanns det.

Vita spikes. Det snyggaste som finns!

Vita spikes. Det snyggaste som finns!