Vi fryser ihjäl här!

Hallå Florida! Var har du gömt solen och värmen? Idag får jag nog springa i dubbla tights om solen inte tar tag i saken. Igår hade jag min första vilodag på lägret, väldigt välbehövligt och skönt. Packade in hela lilla familjen i bilen och drog iväg på äventyr. Första stoppet, channel district i Tampa, heldött. Vanligtvis tycker jag själv att jag är helt OK bra på att scouta fram bra områden att hänga i, men här gick jag bet. Vi hoppade in i bilen igen och styrde skutan mot International plaza shoppingmall. Gigantiskt! Som det mesta i Uvesa. När fötterna blev alldeles för trötta åkte vi mot St Petersburg och beacherna runt där. Om man kisade lite grann genom hällregnet kunde man föreställa sig hur fint det kan vara en solig dag. Vi satte oss istället på Bubba Gumps och åt räkor, mysigt det också.

Nu väntar två ganska tuffa träningsdagar, förhoppningsvis i varmare väder!

Gårdagens bästa inköp, nya anteckningsböcker. Frågan är vilken av dom som ska få bli årets träningsdagbok?

Gårdagens bästa inköp, nya anteckningsböcker. Frågan är vilken av dom som ska få bli årets träningsdagbok?

Vi blev fängslade av ett litet drama på boardwalken i John's Pass. Här är hjältarna som fångade och hjälpte en fiskmås som tuggat i sig en krok och fastnat i fiskelinan

Vi blev fängslade av ett litet drama på boardwalken i John's Pass. Här är hjältarna som fångade och hjälpte en fiskmås som tuggat i sig en krok och fastnat i fiskelinan