Babygym

Tisdagar är sköna dagar. En lugn förmiddag där jag hann med lite städning, skottning och bäbismatlagning medan Majken slaggade ute i vagnen. Lagom tills hon vaknade var jag preppad med alla mina väskor. Träningsgrejer, blöjor, mat och leksaker till Majken, också for vi ner till Lugnet och lunchade. Härligt ställe det där. Bra mat, men ändå så pass casual att det inte känns konstigt alls att komma i träningskläder. Dessutom väldigt mycket trevligt idrottsfolk som susar förbi. Just idag fick Majken sin spagetti och köttfärssås inskickad i munnen av Mattias Jons och så fick vi finfint sällskap av Gunde Svan och några av våra gymfränder från Måndagsklubben crossfit. Efter lunchen bar det vidare till friidrottshallen för ett styrkepass. Det är en konst det där, att få till bra, effektiva och fokuserade träningspass när Majken är med, en konst som jag tycker att jag behärskar bättre och bättre. Antingen får man se till att hon är trött som tusan men mätt. Då kan man först dra en sväng med vagnen och därefter träna helt ostört medan hon sover. Den brukar jag köra på om jag har förmiddagspass. Det andra alternativet är att hon är riktigt utvilad och mätt, men då finns en hel del fallgropar. Då gäller det att man har bunkrat upp med diverse roliga grejer, leksaker eller en öppen väska med saker i. Ja, ni hajar va?! Tillräckligt för att hon ska vara road i ca två timmar. Idag gick det strålande, både för mig och Majken. Frivändningar, kickstötar, tunga excentriska knäböj, bålstyrka och däremellan lite tittut, kittling och "nämen Majken! Har du sett! Vilken skojig alfons-skallra!" Nu är vi hemma, jag är sådär skönt trött som man blir efter styrketräning och Majken likaså, sovandes i bilstolen!

Här fixar jag sista halvtimmen träning med hjälp av ett smörgåsrån

Här fixar jag sista halvtimmen träning med hjälp av ett smörgåsrån