vardagslunk och vilda djur

Jag måste medge, även fast det är underbart att komma hem att jag har drabbats av nån slags baksmälla efter lägret. Det krävs en eller ett par veckor att komma in i vardagsrutinerna igen känner jag. Jag är ringrostig, tre veckor och jag glömmer hur man sköter ett hushåll, tur jag har Klas. Under lägret tappar jag allt sånt som städning, matlagning, tvätt och handling - vilket ju är underbart, att kunna fokusera 100% på träningen. Det kan jag ju här hemma också - men med lite fler bollar i luften.

Jag har också lagt till ytterligare en boll att hålla i luften. En rolig sådan. LODJURSSAFARI! Eller safari är en överdrift, jag spanar ut genom fönstren här hemma efter mörkrets inbrott! En granne till mig, Hasse, har berättat att han sett ett lodjur i vår trädgård under tiden vi varit borta! Det låter ju helt otroligt, men det är sant. Det vore ju fantastiskt att få se ett livs levande lodjur bara sådär. De som känner mig vet att jag är en animal-lover av rang, och njuter av att kunna se diverse vilda djur utanför huset. Älg, räv och rådjur har jag prickat av tidigare, och i våras hade vi en rävmamma med fyra ungar boendes i vår lada. Då var det spännande må ni tro, jag (höggravid och sömnlös) spanade på rävarna varje natt mellan klockan fyra och fem, då dom var ute och lekte på gården!

Nä, nu är det dags att ta itu med vardagen. Majken har precis vaknat så nu är det full fart för att hinna med matning, påklädning och allt sånt innan vi ska iväg till friidrottshallen för ett styrkepass!

Transient