Mjukstart

Efter många veckors tuff träning har jag haft några dagars vila här hemma. Timingen kunde inte ha varit bättre på den här återhämtningsperioden eftersom vi nu har en liten jetlaggad bäbis att ta hand om. Konstigt det här med jetlag för Majken. När vi kom till USA märktes ingenting på henne, hon bara vred om dygnet som om inget hade hänt. Nu däremot har hon en dygnsrytm som värsta tonåringen.... Sena kvällar, och sover bort halva förmiddagen. Känns som att det kanske får bli lite eftermiddagsträning den kommande veckan för min del.

Sen vi kom hem i fredags har jag som sagt haft vila från träningen, istället har jag njutit av andra saker, som det här till exempel:

Lördagslunch på Banken,  en restaurang man inte får missa om man har vägarna förbi Falun.

Lördagslunch på Banken,  en restaurang man inte får missa om man har vägarna förbi Falun.

Långfrukost framför vinterstudion kan vara en av de bättre sakerna under vinterhalvåret. Igår testade jag för första gången att göra overnight-oats, som ju var hur goda som helst imorse. Som en smarrig hybrid mellan gröt och yoghurt!

Långfrukost framför vinterstudion kan vara en av de bättre sakerna under vinterhalvåret. Igår testade jag för första gången att göra overnight-oats, som ju var hur goda som helst imorse. Som en smarrig hybrid mellan gröt och yoghurt!

Mysigaste stunden på helgen. Babysim med Majken.

Mysigaste stunden på helgen. Babysim med Majken.