Mammor och pappor

Den här dagen alltså, den hade kaosat ihop fullständigt om det inte vore för min mamma och pappa. Idag hade jag löpning både på bana och på löpbandet på programmet. Löpbandet, som ju är väldigt poppis även bland skidåkare som längtar efter snö, måste bokas när man ska använda det. Det här med att boka och passa tider är ingenting som Majken har fått kläm på, så bara där har vi en liten utmaning. Lägg sedan på en snöstorm som gör själva förflyttandet mellan hemmet och hallen till ett äventyr i sig. Köra barnvagn i snö? Trots att vi har värsta terrängfordonet så surfar man ju runt på varukorgen om man inte bara fastnar i kramsnön. Det fick bli bilen. Men eftersom bilresan är så kort så hinner ju inte Majken somna. Gissa om det var gött att mötas av mamma och pappa utanför friidrottshallen. Mamma gick en sväng och fick Majken att somna och pappa skötte spakarna på löpbandet. Efter träning och lunch hängde de sen med hem till mig, pappa skottade hela gården och mamma roade bebisen under tiden jag duschade! Jag vet, det finns ingen måtta på curlandet. Men efter en vecka med flottigt hår och snabbduschar så är det ju bara ljuvligt (och nödvändigt!) att få ta hand om sig själv i 20 minuter. Underbara mamma och pappa, tack för att ni rycker ut!

Dagens hjältar. Silverrävarna Kallur från Viche

Dagens hjältar. Silverrävarna Kallur från Viche