IMG academy

Herregud, vilket sagolikt träningscenter vi har hamnat på! Här finns verkligen allt man behöver och lite till. Två dagar har hunnit passera och jag har gått ut lugnt med träningen, imorgon blir första lite tuffare passet (det är egentligen inte tufft på så många sätt alls, men hey - man måste ju börja nånstans!). Jag ska springa lite grann, ett gäng koordinationslopp i ganska beskedlig fart och lite annat smått och gott.

Vi både bor och äter på området, som känns stort som hela Falun. Tur det finns golfbilar med släp som släpar omkring på trötta atleter. Runt, runt, runt. Till gymmet, banan, matsalen och hem igen. Lite skönt är det att ha en hyrbil så man kan smita ut då och då.

Nej ni, nu är klockan halv tio på kvällen och eftersom jag verkar vara den enda i familjen som påverkas av jetlag lär jag gå och lägga mig nu. För imorrn bitti ligger jag och glor ut i mörkret redan vid femsnåret medan de andra två sover som små bebisar.

 

Riktiga sprinters åker golfbilssläp

Riktiga sprinters åker golfbilssläp

Detta är tyvärr det enda solljuset Florida har bjuckat på so far. Hoppas på bättring.

Detta är tyvärr det enda solljuset Florida har bjuckat på so far. Hoppas på bättring.