Söndag

Vaknar före Majken och Klas och får en stund att skrota runt lite själv. Är så oändligt glad att hon brås på sin far när det kommer till behovet av sömn. Jag har alltid varit en sån som slår upp ögonen relativt tidigt. Majken och Klas är av den andra sorten, en väldigt bra sorts bäbis när mamman vill nöta timme ut och timme in på banan och i gymmet.

Fjärde advent och bara några få dagar kvar hemma innan första lägret på väldigt väldigt länge. Börjar nästan få lite resfeber och lite pirr i magen... Det hände aldrig förr när jag reste runt som en liten circusartist, det har kommit med alla åren hemma med brutet ben. Ganska gött det också att få börja om på ny kula och uppleva allt som om det vore första gången igen.

Idag är det träningsvila. Ni vet, på den sjunde dagen vilar man (jag vilar i och för sig också på den tredje dagen). Ett riktigt lylligt upplägg om ni frågar mig, ett upplägg för att bli snabb igen.

Transient