Måndag i storstan

Herregud vad knasigt det känns att väcka en bebis som sover! Det går liksom emot allt förstånd. Men imorse var jag tvungen. Redan 06.11 gick tåget mot Stockholm, och eftersom Majken och jag ammar, och pappan jobbar så får hon hänga med mig på det mesta. Idag har vi haft ett möte med aktivas råd (SOK), och hon var inte den enda bebisen med, smågrabbarna Alshammar och Lindberg höll henne sällskap. Trots 50% bebisar i möteslokalen och med tre personer via telefon så gick det rätt bra måste jag säga. Vi ammade, bytte blöjor och gick omkring och vaggade barn - men vi fick ändå allt avhandlat till slut!

Vidare kan jag konstatera att Majkens pansarvagn är kalasbra i skogen där vi bor, men på Stockholms hetsiga gator har jag idag fastnat i två dörrar, kört ner en gatupratare och krockat med en lyktstolpe.

Innan hemfärd hann vi med att hälsa på syster/moster Jenny på hennes jobb, reklambyrån Svensson, och till och med köpa en julklapp till pappa Klas. Efter en lång härlig promenad (bortsett från gatupratargrejen och lyktstolpen) från söder så sitter vi på tåget tillbaka mot Dalarna nu. Majken sover och jag bara njuter av en stunds vila!

Trött bebis efter mötet

Trött bebis efter mötet

Hälsar på hos Svenssons

Hälsar på hos Svenssons

Annorlunda packning numer. En prasslig barnbok har smugit sig ner i finaste Emma-väskan från PAP

Annorlunda packning numer. En prasslig barnbok har smugit sig ner i finaste Emma-väskan från PAP