På benen igen

Oj vad gött, det blev bara en fyra fem dagars förkylning denna tredje omgång. Så nu är jag back in business och tränar igen. Den här veckan är coach grycksboexpressen tillbaka från sin semester så nu är det fullt manskap på träningarna. Torsdagar är en accelerationsdag just nu i mitt träningsprogram, lite av det roligaste man kan göra i träningsväg enligt mitt tycke. Det blir inte sämre av att jag har fått låna ett superstartblock av min arbetsgivare ÅF heller. Det här blocket har en liten dosa som man fäster längst bak som mäter reaktionstiden från skottet... VÄLDIGT roligt om man som jag har ett visst mått av tävlingssug! Det har dessutom en högtalare med en amerikansk mansröst som med pondus säger: "On your marks... Set.. Också ett skott". Ni förstår väl hur kul en har då!

Idag har jag hängt i friidrottshallen nästan hela dagen. Först min egen träning på förmiddagen och sen var jag tvungen att hänga kvar efter lunch för att kolla på ett häckpass med några snabba britter som är i Falun och tränar den här veckan med grymma Benke B. Bland annat Will Sharman som ju sprungit finaler i de senaste årens VM och placerat sig runt fjärde femte plats. Det var väldigt härligt att få se sån vacker häcklöpning. inspirationen att komma dit själv ligger just nu och tangerar 100.

Och så blev jag plötsligt en sån som kastar barnet i famnen på folk och ska ta kort, festligt!

Och så blev jag plötsligt en sån som kastar barnet i famnen på folk och ska ta kort, festligt!

Superblocket. Grycksboexpressen. Majken

Superblocket. Grycksboexpressen. Majken