Nu får det vara nog...

Ny vecka och jag är förkyld igen. Och inte ett dugg road. Tredje gången den här hösten/vintern, ungefär lika mycket som jag normalt är sjuk över ett helt år. Men, inget ont som inte för nåt gott (?) med sig... Det här huset som vi bor i, får sig verkligen en praktfull julskrud. Vet inte riktigt hur jag har det med prioriteringarna just nu, för nog har jag viktigare saker att göra. Men det är ju så härligt att PYSSLA! Nu kanske ni ser en massa tomtar och sånt framför er, men nej, det är inget för mig. Jag drar på mig moonbootsen och pulsar ut i skogen och nyper lite granris här och där, kilar tillbaka in med mina fynd och skapar ett barrinferno utan dess like. Just idag har jag fixat till några kransar som hänger lite här och var, både inne och ute! Nu hoppas jag på någon slags mirakelsömn så att jag vaknar frisk imorgon. Godnatt!

Rena rama Ernst...

Rena rama Ernst...