svävar på små moln...

Efter att ha sprungit "på riktigt" för första gången sedan... ja, jag vet inte hur länge? Men längesedan var det och framför allt var det underbart! De senaste fem sex veckorna har jag sprungit upphängd på löpbandet tre pass i veckan, och nu inleds en ny träningsperiod som bl.a. innehåller riktig löpning! Idag blev det ett pass med löpskolning. På bilden är jag mitt i ett impulsknälyft i ganska OK speed. Ingen teknisk fulländning direkt, men hey, första gången ju!

Hoppas inte grycksboexpressen ser vilken teknisk katastrofbild jag lagt ut till beskådan...

Hoppas inte grycksboexpressen ser vilken teknisk katastrofbild jag lagt ut till beskådan...

Efter löpningen blev det en naturlig paus innan styrketräningen eftersom Majken bajsade ända upp på ryggen och således behövde en ny outfit. En väldigt bra dag trots bajskaoset ändå!